<3



Igår var Jakob så himla söt. Kom hem till mig med världens finaste rosor och tog hand om mig hela kvällen. Bättre pojke får man nog leta länge efter.

/ A.

Typiskt


Helt otroligt jävla typiskt. Här sitter JAG och har tagit mig ork till att plugga engelska C,
som jag ligger efter med pga sjukdom, och så bara lägger allting AV.
Är det sant eller vad?! Har nästan skrivit en hel sida om hur jag kommer att använda
min engelska i framtida situationer i studerande/jobb och så bara hakar allting upp sig!
Jag tror jag dör. Dagens teknik kan ta sig i röven. It's making me so pissed off.

Bara att sätta sig och plugga Fek A istället.
Good girl!

/ A.




Idétorka


Japp, det blev ingen bra rubrik det där inte, men jag lider av idétorka just nu och även när det kommer till andra saker. Kläder, frisyr, skola. Har ingen ork till att komma på saker. Går lite halvtrögt med idéer till vårat UF också, det är riktigt segt. Inte frisk idag heller men jag var så illa tvungen att pallra mig till skolan.

Känner att jag inte har riktigt koll på mig själv just nu, vad jag har att göra osv. hatar när det är så. Jag måste ha koll på saker, måste planera annars blir jag helt bläig och irriterad.
Har två paket som måste skickas iväg, men jag orkar verkligen inte gå ner till posten och fixa med allt det där. Man är ju inte på hugget när man är sjuk.  : (  men Fek-uppgifter måste jag göra idag, fyyyy. Och engelska c har jag lite att stå i. Usch vad jag blir på dåligt humör. men det ska jag ändra på sen när Jakob kommer hit efter han har jobbat. <3

Anna Persson tog körkort idag   :D :D :D :D  supergrattis till dig min prinsessa!

Jäkla förkylning, du gör mig slö   : /

/ A.

Tisdag


Det här var ingen rolig dag. Näsan kliar och rinner, halsen är tjock, jag är hes, är trött och hängig. Har haft feber igår och imorse. Fyyyy    : (. Känns inget kul alls.
Hade körlektion förut, den gick sämre tack vare min förkylning, känns ju också jävlaigt kul. Och snart ska jag på teori, vilket inte lockar alls nu, men jag har heller ingen lust att missa den och få vänta nåra veckor på att ta igen den. Då går jag hellre dit och är hängig.

Längtar bara tills imorgon kväll så att jag får vara med min Jakob.  <3

/ A.

Sjuk


Fan vad jag hatar att vara sjuk. Usch och fy fan vad det är tråkigt. hatar det.
Men jag tog mig till skolan idag iaf eftersom vi hade en föreläsning i Fek A och möte med UF-gruppen.
Nu slöar jag bara, är väl det jag har tänkt göra hela kvällen.

På onsdag ska Jakob komma hit och tycka lite synd om sin sjukling  :)
Så snäll är han. <3   fy fan vad jag tycker om dig.

Challe nu får vi ta o bli friska så vi kan gå till Lucky 7. (F)

/ A.

Förkyld


Usch vad jag är förkyld.
Halsen är så jäkla tjock och näsan rinner och är täppt.
Fy vad tråkigt  :(

/ A.

Kräftskiva


Igår var det kräftskiva hos Rille (Christer). Var där med Jakob och det var riktigt trevligt  :) .
Massa goa' och roliga människor, goda snapsar och god mat. Ja det var en lyckad kväll trots lite små incidenter  ;D hehe.  Vaknade och mådde faktiskt bra, däremot mådde ju inte Jakob så jäkla bra, hihi sötnos. Blev strömavbrott i sörping på förmiddan och spöregnade och åskade ett bra tag, så det blev en riktig slappisdag.

Hade tänkt att städa övervåningen idag, segt jag vet, men det måste verkligen göras. Fast jag och syrran delar ju på det ansvaret, men jag tänkte va snäll mot henne och städa allt själv idag.  :D

Längtar till min 18års dag.



/ A.

Jakob, du är underbar  <3


Party-night



Tuff kväll, riktigt tuff.   ; D
Trycka i sig mat på 5 min, springa och leta efter Bergslagshallen, köpa määäängder med Sprite, springa till cykeln, cykla fort som fan ut till Falla, och vem får trampa? Jo jag. Tack. ;D Visst, det hade inte varit så jobbigt om man inte hade haft Jessica på pakethållaren plus hundra väskor och påsar med diverse innehåll. Tur att vi bytte efter halva, men det tog fan ändå 20 minuter att cykla hem till Anna. Mycket trevlig förfest måste jag säga   : ) Sen skjutsade Nicco ner oss till Ettan. Mycket dansande blev det.
Karin skjutsade oss hem sen, snällit. Där väntade en dörrkarm på mig som jag lyckades slå huvet i ordentligt, och Anna Persson fick det såklart på film. Duktigt  * : P Sov 4 timmar för att sedan gå upp kl 7 och städa. Skola kl 10, haha fan va fint det gick..... Bakisdagar skall spenderas HEMMA.

Fest ikväll var det planerat men no way alltså, jag sålde min biljett, jag orkar verkligen inte festa idag oxå plus att jag ska på fest imorrn. Blir en hemmakväll med Jakob   : ).
Usch ja vad jag känner mig osugen på att festa. Men fan vad kul det är. Imorrn är jag och Jakob bjudna på två fester. Livet är hårt alltså  ; D

/ A.

Shit


Gosh! jag missade min engelskalektion, IGEN. vad håller jag på med? jag ser aldrig fel på schemat, förutom nu då. Fans faaan. Det lär ju inte låta så bra när jag säger till läraren att "oj jag missade både lektionen på måndan och torsdan". Jag är makalös..

Och att springa runt till husets alla speglar för att få nån slags bekräftelse om hur man ser ut är illa.

/ A.

Suck


Känner mig inte speciellt festsugen, just nu iaf. Får hoppas att det ändrar sig snart för jag har ju tre fester i rad att gå på med start i dag. Men det är så typiskt, man blir stressad för saker, vet inte vad man ska ha på sig, hur man ska lösa små problem som hör till osv. Ett evigt spring är det innan fester. Jobbigt.

Det ser ut att bli en fin dag idag, men man ska inte ropa hej... aja, jag hoppas det inte börjar regna idag i alla fall, det är så jäkla trist. Hela dan blir så bläig då. Håller tummarna för en fin dag alltså.

Jag sov typ 6½ timme inatt, vilket jag tycker är för lite, med tanke på att jag ska festa tre dar i rad och inte lär få allt för mkt sömn då heller. Imorrn är det ju skola kl 10. kul. Får se hur död man är då. Har också 12 uppgifter i Feken att göra tills imorrn, och när ska jag hinna det? Ska läsa lite inför körkortsteorin som är i eftermiddag oxå. suck.

Hoppas att jag blir på rätt festhumör under dagen.

/ A.

23/8 - sötnos <3

99 problems


Njae kanske inte så många  ; D inte så värst många, men man anser sig ha det när man lider av anna-syndromet. Har varit en slapp dag i skolan idag. Förutom att vi måste komma på en affärsidé snart så att vi kan ha vårat UF.

Jag är förkyld, det är jobbigt.
Jag har Fek A att göra : /
Jag ska festa tre dar i rad, start imogon.
Jag väntar på Jakob så jag kan pussa på honom   : )

/ A.

Tuesday


Otroligt hur man kan vara såhär trött. Det är absolut inte skönt   : / .
Körlektionen idag gick mycket bra, hon tyckte att jag kunde rätt mycket, och det är ju jättebra för mig. Kul var det också. Bokade ytterligare två lektioner till, så nu har jag fyra inbokade totalt.

Shoppade lite idag så jag kunde lugna mitt behov jag hade igår. Så var jag tvungen att köpa lite grejer till håret, specialprodukter. inte speciellt billigt kan jag lova, men det är sånt jag får stå ut med när jag har skaffat mig håret.

I eftermiddag är det körkortsteori, sen spinning på friskis och läsning av Fek A.
Imorgon ska jag träffa Jakob   : )

/ A.

Oh sheeeet


Have to go shopping, seriously. behöver så jäkla mycket saker, och hälften är säkert bara "måste-ha-begär". men ändå. Och så lider jag samtidigt av "Anna-syndromet" vilket betyder att jag stressar mig själv och tror att jag har tusen saker att göra samtidigt fast det egentligen inte är mer än 2-3 grejer. sjuuuukt. Finns det något recept mot detta tro? "Göra en plan" skulle väl någon förnuftig människa komma och säga då. Ja det stämmer nog rätt bra. Lat som man är blir detta inte alltid av. men jag kan om jag ger mig fan på det. Jao.

Lyssnar på Mew. helt okej.  Klockan tickar lite efter 22, fortfarande inte försent att plocka iordning på rummet eller göra en plan för stökiga och okontrollerade dagar. Imorgon är det första körlektionen som sagt, men det kommer gå så jäkla fint så jag behöver inte vara nervös *intala mig själv*.

Like my hair gör jag också. .. ett litet tillägg sådär bara.

Måste byta låt hör jag nu, mina öron njuter inte fullt av Mew. Tur att jag har min Anna Persson som kan skicka mig lite musik. Det är ju trots allt Music non stop hos mig, always.

Har en liten känsla av att det blir massa pladder här.. ?
skitsamma,
keep on doin' it..

Måste göra en plan. måste.
haha, ska spinna på friskis imorrn : Jag är igång igen, tro det eller ej.
Och att komma igång med det igen betyder såklart att jag ska ta fram mitt "måste-ha-begär" och köpa nya träningskläder.


Okej, detta blev lite gnällit o sådär. Dags att sluta?
Anna, slit dig från datorhelvetet och gör en enda vettig sak idag. För din egen skull.
- okej då.

/ A.





Måndag


Idag börjar skolan mer på allvar. Blir lite förvirrad av mitt schema eftersom att det på det första står att jag ska ha eng C på torsdagar och på det andra står det att jag ska ha det på måndagar. Alltid ska nåt krångla. Har iaf PH idag på förmiddan och då får jag väl veta vilket av det det är. Har annars bara Fek A på schemat. I övrigt är schemat väldigt slappt. skönt   :D

Helgen var otroligt fullspäckad med resor fram och tillbaka och massa grejer har jag gjort. Detta märktes väl igår kväll. åt mat vid halv 9. Somnade halv 10. Kan inte minnas när jag somnade så tidigt sist.
Hade iaf jättetrevligt hos Anna i Örebro   : ) och håret blev bra. Hade mycket trevligt hos Jakob också.

Imorrn har jag min första körlektion  : ) hihi. Måste hämta dricksen på Smultron också. Får se när jag har tid för det.
Snart ska jag ringa till min friösr och kolla om hon har nån tid till mig så snart som möjligt.

Skolfest på torsdag och insparksfest på fredag, fullt upp ;D

/ A.

Örebro


Om ca 4½ timme går mitt tåg till Örebro, helt sjukt  : ) men det ska bli riktigt kul och spännande att träffa Anna för första gången och att göra hårförlängningen imorrn.

Jag är nyligen hemkommen från Kunskapsgymnasiets nollning av de nya ettorna, hihi det var riktigt kul. Tog massa kort och skrattade en hel del. Fick även höra massa fjäsk, fick massage och en puss  : P
Jag måste packa och fixa med saker innan jag ska åka, men det är ju ett par timmar kvar. usch jag är trött ;D men vila få jag göra nån annan gång.

Tåget kommer till Norrköping imorrn 19.22, sen blir det en riktigt snabb vändning hem för att sedan ta bussen till Sörping och träffa Jakob.  : )

Bye bye Norrköping.

/ A.

Attans


Det får vara nog. nu visar vågen 59 kg. Det är 3 kilo från min normalvikt. måste få tillbaka dom där kilona snart. Dags att börja äta ordentligt. Iofs är det snyggt på magen men att mina jeans inte sitter som de ska är fan inte roligt. Nej nu får det ske lite förändring! Det var nog denna dags "skärpning".

Skola vid 10, tandläkaren 11.10, sen lunch. kl 13 samling igen, slutar väl mellan 14-15. Sen är det körskola 16.15. och ikväll kommer J.   : )

Frukost-time..

/ A.

Sunshine


Dagen började med regn, jippiiee ;D eller inte. men efter nåra timmars skola så kom solen fram, perfekt tills jag slutade. Gick till stan med Anna, Elin och Sofie. Köpte lite kläder och sen gick jag till posten och nu är jag hemma.  Dan i skolan var skoj. Dock fick jag gå till skolsyster eftersom jag inte mådde bra igår och idag. Men blodtrycket var normalt ^ ^ måste bara äta och dricka lite bättre sa hon. Det ska jag väl fixa då ;D

Igår var det första dan på körskolan, kommer bli riktigt bra det där. teorin ska nog inte bli så svår. Bokade tre körlektioner, den första är på tisdag. :)  hihi det ska bli roligt. Siktar på körkort i november  :D  om man nu kan va så kaxig..

Åh jag känner mig så glad för att allt börjar bli som vanligt igen.
Nästa torsdag är det skolfest och dan därpå är det insparksfest   :P

Imorrn ska jag vara med J igen   :) sötnos.

ne nu har jag lite att stå i...

/ A.


Staind - Zoe Jane
Så jävla härlig.

Skola


Idag är det skola. det kommer man inte undan, men det vill jag inte komma undan heller :P. Ska bli så skönt att komma igång igen, med allt det normala. Så får man träffa allt roligt folk igen och självklart min handledare Markus, som vi förövrigt hoppas har hittat sig ett ragg i sommar. ring på fingret nästa?
Har också hört ryktesvägen att min lärare i engelska B har fått sparken så att jag nu när jag ska läsa engelska C får en normal lärare :D:D yeyy kan det bli bättre?

Igår var jag med J nåra timmar :) sen var han tvungen att dra : / , mindre kul. Men vi ska ses snart igen.
Skulle sova vid elva igår, tänkte bara ringa J och säga god natt, så var man fast i två timmar. gick o la mig ett   ;D men vadå, skolan börjar ändå inte förens 13.00 idag.

Var och tittade på syrrans match igår. Enebylagets tränare försökte få med mig i laget. hahaha, min såkallade "fotbollskarriär" är över, om den ens började? hehe, joorå.  drömma kan dom ju göra.
Fick köra hem sen och det gick bra :)

På fredag kl 17.14 drar jag till Örebro och ska höra på den gnälliga dialekten ;D hehe. nej det ska ärligt talat bli askul, träffa Anna plus fixa håret   :)  :)  Kommer hem lördag kväll för den som är intresserad, men jag drar nog direkt till J.

/ A.




Ledig dag


Hopp. typ den lediga dan man har innan skolan. anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är för att jag ska iväg o sola snart och sen bli masserad. efter det måste jag tillbaka hem och städa o ha mig. J kommer hit idag :D.

Regnet som minst sagt har ÖST ner imorse och inatt har tagit död på mig. fy fan vad det lät mot fönstret. mycket roligt. nu ska jag äta frukost och sen dra iväg ner mot stan.

/ A.

The last day


På smultron alltså. känns jävligt skönt samtidigt som det känns lite konstigt :/. ska man tillbaka nästa år eller inte? vill ha något annat jobb sen efter gymnasiet men som Anders sa: "Du har alltid jobb här om du vill". en trygghet.

Igår var en trevlig kväll. J mötte mig utanför jobbet och så åkte vi hem till J och såg film och myste. Sen fick jag skjuts hem, så snällit :)

Imorgon är min enda lediga dag, tisdag = skola. Fast det ska bli riktigt skönt att börja skolan igen. sista året nu, najs. men som sagt, sista lediga dan imorrn. Ska till Johanna och bli masserad, kan jag verkligen behöva. sen blir det att styra med massa saker som vanligt.

Snart bär det av till Örebro :) Anna - here i come!

/ A.

hihi


Hihi, fnitter fnitter.
Augustifest igår också. det var trevligt. fick en kompis halva kvällen som var lite halvt dum i huvet :P Lyckades blåsa jäveln på två piercingar, vilket han inte ens brydde sig om ;D Jessica och jag gick nöjt därifrån och gjorde high five. Prutade på klänningar och diverse. besökte ett fullt McDonalds två ggr. Mötte nåra killar från skolan och stack till trädgår'n. 
Alltså en helt trevlig kväll.

Men nu till lite mer fnitter, hihi. ännu trevligare ikväll ska det bli :)
JW. (F)

Snart börjar skolan, sååå jävla skönt. 
Nästa helg blir det Örebro och hälsa på Anna och fixa håret.
körskolan börjar på tisdag. Allting börjar rulla på igen. Fan vad skönt.

/ A.






Augustifesten


En kväll att minnas.

problem


När man är liten så har man så många problem.
på fredag är det grillfest, lördag annan fest. och jag är så liten = problem.

jag var på brevik i förrgår. kändes så jävla tomt fast stället kryllade av ungar.
Jag träffade Livia, Olle, Madde, Sofia typ... och fy fan det var tre år sen sist. sjukt konstigt.
Jag saknar det som fan.

Imorrn blir det stan.

/ A.


duktigt anna

Jag måste få säga att jag är rätt duktig :D har varit ute o övningskört med pappa ca 45 minuter här i stan. Gick bra  med en del rondeller och övrig stadstrafik.   :) då blir man glad!

Jobbar på som vanligt. Efter denna helg är högsäsongen slut och saker och ting börjar saktas ner lite på smultron, superskönt tycker jag eftersom man många gånger bara vill spy på allt. Armen värker på som vanligt, men mest efter att jag slutat.

Imorrn bär det av till en av de mest underbara platser jag har varit på - Brevik. Ska åka dit med anna innan vi börjar jobba kväll och checka läget, förhoppningsvis träffa några av våra gamla kompisar som är ledare där nu. Ska bli roligt.

Nu blir det nog filmkväll som belöning för körningen :)

/ A.


tragiskt


Verkligen, för att låta lite överdriven. men alla är lixom ute o festar ikväll. jag skojar inte när jag säger att det är tre stycken online på min msn-kontaktlista. och av dom är två st under 18 och den andra ganska nybliven morsa. HALLÅ!? det känns så jävla sugigt. jag har ca två månader kvar att vänta. det suger hårt.

Jobbade idag. armen gör ont nu känner jag, redan.. jag fick iaf stå bricka i 1½ timme vilket var underbart skönt. sen var det helsjysst folk som jobbade. Bästa passet med folk idag. nice.

Nu längtar jag som fan efter en del saker.

- att skolan ska börja (tro det eller ej)
- göra hårförlängningen
- insparksfest
- fylla 18 år
- ta körkort

en evig väntan på saker hela tiden. och ibland gnäller jag lika ofta som folk blinkar.
men vad vore jag utan mitt gnäll? haha.

nu lyssnar jag på Lars W, vilket jag inte har haft ork till att göra på ett bra tag. hans låtar påminner om en viss person. STAY STRONG.

/ A.

slut


Ja, så var det då slut på den lediga veckan. Det gick alldeles för fort, men vad kan jag göra åt det? om 4 timmar är jag tillbax och jobbar ett kvällspass. Gilla läget.
Har egentligen inga högre förväntningar på denna dag mer än att jag önskar innerligt att Pernilla jobbar kvällspass eller heldag. Allt blir så mycket roligare då :). hoppas kan man ju alltid göra.

Håller på att städa övervåningen. Jag är duktig!

/ A.

regn


Det regnar hela tiden, imorse vaknade jag till vid 7-tiden och regnet öste ner. Anledningen till varför jag vaknar av det är 1. jag vaknar lätt av saker när jag sover 2. jag har ett snedfönster i rummet och där slog regndropparna som hårdast. Jag lyckades iaf somna om.

Idag kom min svarta bolero på posten :) och det är ju alltid kul. Har glott runt på internet efter kläder hela morgonen och ägnade en liten tanke åt min garderob och insåg direkt att jag måste shoppa kläder. MEN, så kom jag ju på... det är fortfarande REA på stan. jag tål som sagt inte reor. Så jag vet i fan hur jag ska göra. Det är så jäkla många grejor jag måste ha :/ usch vad sur jag blir på affärerna.
Ska beställa lite nya kläder från H&M:s höstkatalog.

Sista lediga dagen. suck. jag har bara haft regn på min lediga vecka. men, desto större anledning att bara slappa. Idag har jag fixat ett par av mina jeans, sytt om till stuprör. de är dock inte riktigt klara för användning, men det ska fixas.

/ A.

rea = skit


Jo den här dagen börjades med en liten runda på stan, med stora förhoppningar att hitta både jeans och skor. men icke. jag är så trött på reor överallt, jag tål det inte. man blir så irriterad på skiten. gick hem efter en timme, blev så förbannad. Gjorde ett litet ärende på banken också.

Fick hem något riktigt efterlängtat och spännande på posten idag :) hihihi, *hemlis*
men så hade vi inte en grej hemma som man behövde till, så jag får väl ge mig ut på stan imorrn igen :/.

Igår mådde jag piss, illamående och huvudvärk.
Andreas var och hälsade på nåra timmar också vilket inte händer allt för ofta ;D synd. men det var skojsigt.

Nästa måndag till torsdag är jag ensam hemma ;D haha hur ska det gå? :P

Nu blir det övningskörning med mamma och sen göra pizza :D

/ A.

i'm back


Nu var jag tillbaka igen, vilket man kanske inte är så förvånad över. anledningen till att jag försvann orkar jag inte ta upp. Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är en mycket bra fråga. fråga mig inte...

Idag ska jag till Finspång, träffa Anna Persson och nåra fler (?)
Först måste jag se till att vakna ... Zzzzz

Btw, ny månad idag! gud vad tiden går fort. kanske bara bra så man slipper gamla bekymmer. Hit med lite skola så ska det lösa sig. Nya problem, jippiii... ^
Har iaf lite att se fram emot denna månad:

- Ensam hemma i fyra dar   (se fram emot?) hm..  : /
- Skolan börjar 15:e, träffa alla igen + nollning av ettor    =D
- Skriver in mig på körskola
- Åka till Örebro (hur jag nu kommer dit...) träffa Anna L och göra en hemlis  18:e -20:e
- Kunskapsfest såklart, 25:e eller nåt sånt..


/ A.